Wookade rester, sötpotatis, morötter, Fläskfile och Hallomi
Glutenfritt snabbbröd
Jag körde på Andreas Recept som hon la ut på Bankeryds Sportlife Sida, fast bytte ut mjölet i mot bovetemjöl eftersom jag håller på att utesluta gluten ur min kost ett tag.
Detta behöver du:
2,5 dl mosad banan
2 ägg
2 dl vatten
4,5 dl mjöl av olika sorter (ex. graham, dinkel, rågmjöl)Jag tog bovetemjöl, funkade bra!
0,5 dl linfrön
2 tsk kanel
2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 msk flytande honung
Blanda alla ingredienser till en tjock smet, tillsätt den flytande honungen sist. Smöra en brödform och häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 45-50 minuter på 200 grader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar