torsdag 15 mars 2012

Dagens Mattips

 Wookade rester, sötpotatis, morötter, Fläskfile och Hallomi
Glutenfritt snabbbröd
Jag körde på Andreas Recept som hon la ut på Bankeryds Sportlife Sida, fast bytte ut mjölet i mot bovetemjöl eftersom jag håller på att utesluta gluten ur min kost ett tag.

Detta behöver du:
2,5 dl mosad banan
2 ägg
2 dl vatten

4,5 dl mjöl av olika sorter (ex. graham, dinkel, rågmjöl)Jag tog bovetemjöl, funkade bra!
0,5 dl linfrön
2 tsk kanel
2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 msk flytande honung

Blanda alla ingredienser till en tjock smet, tillsätt den flytande honungen sist. Smöra en brödform och häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 45-50 minuter på 200 grader.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar