fredag 13 september 2013

Rawfood cheesecake och äppelpaj

Jag älskar att Improvisera i köket. I går kväll slängde jag i hop Äppelpajen här nedan och använde: 

Deg

Kokosolja
glutenfritt havre 
bovetemjöl,
fiberhusk 
kokossocker 
honung 

Toppen

svenska äpplen och kanel 



I kväll blev det en Cheesecake 

Bottenlagret 

Aprikoser (kan ha dadlar, fikon) 
mandlar 
hasselnötter 
Lite vatten 
mixa! 

Mellanlagret 

6 dl cashewnötter
200 g jordgubbar 
1 banan 
3 lime (saft) 
1 dl agvesirap 
1/2 dl kokosolja 

Övre lagret 
200 g jordgubbar
1 lime 
1/2 dl agvesirap 
mixa 
2 msk chiafrön (häll i sist och låt smeten stå och svälla) 

 In i frysen några timmar och sen är den klar! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar